Liverpool vs Manchester City – Kellele ning millele panustada?

Täna kell 18:00 algavas mängus Anfieldil võõrustab Liverpool suveräänset Premier League`i liidrit Manchester Cityt.  Jürgen Kloppi meeskond pole kaotusekibedust maitsnud oktoobrist saati ning oma hea vormi toel on nad hetkel Meistrite Liiga kohal, eespool Tottenhamist ning Arsenalist. Manchester City võib samas juba vaba käigu peale panna, sest neid edestab lähimast jälitajast juba 15 punkti ning klubi ajaloo kolmas meistritiitel tundub samas hästi kui kotis olevat. Järgnevalt toome sinuni kohtumise koefitsendid ning ennustusvihjed.

Liverpool FC vs Manchester City FC – Spordiennustusvihjed

Liverpool pole Premier League`is 13 mängu järjest kaotanud. Viimase kolmeteistkümne mängu jooksul on nad on võitnud 9 ning viigistanud 4. Nende hea vorm jätkus ka eelmisel reedel, FA karikasarjas, kui nad alistasid oma põlise rivaali Evertoni 2-1.

Manchester City tüüris tagasi võidulainele, alistades eelmises voorus 3-1 Watfordi. Oma 2-1 võiduga Bristoli City üle, FA karikasarjas, hoiavad nad jätkuvalt elus võimalust, et võidavad käesoleval hooajal kõik võimalikud tiitlid.

Viimane kohtumine Liverpooli ning Man City vahel toimus septembris, Etihadi staadionil, kus City võttis lihtsa 5-0 võidu enamuse kohtumisest kümnekesi mänginud Liverpooli üle. Viimase omavahelise kohtumise Anfieldis, võitis Liverpool 1-0. Meie ennustame, et see mäng jääb viiki.

Liverpool FC vs Manchester City FC – Mängu koefitsendid

Liverpooli võidukoefitsent on 3.15 samas kui Cityl on 2.40. Liverpool on küll enamusi omavahelisi kohtumisi domineerinud, olles kaotanud Cityle kõigest 1 mängu Premier League`i ajaloo jooksul, kuid me siiski arvame, et liiga suveräänsed liidrid, suudavad siit punkti võtta. Liverpool kaotas just, ühe oma parimatest mängijatest, Coutinho, mis tõenäoliselt tähendab, et mängu üles ehitamine kannatab vähemal mingilgi määral. Arvestades, et viigikoefitsent on kõige parem, teeksime meie just viigile panuse.

Mäng lõppeb viigiga 3.75 @ Coolbet

Liverpool FC vs Manchester City FC – Lõpptulemuse koefitsendid

Liverpool on, nagu ka Manchester City, käesoleval hooajal kodus püsinud kaotuseta. Nende muljetavaldava hoo üheks peamiseks põhjuseks peetakse Liverpooli tugevat kaitsemängu. 11 kodus toimunud mängust on oma värav puhtana hoitud koguni seitsmel neist. Eestlastena on meil selle üle kindlasti hea meel, et ka meie oma Ragnar Klavanil on selles osas suur roll mängida olnud. Tulenevalt sellest, et mõlemad meeskonnad harrastavad peamiselt siiski ründavat stiili, eeldame, et siin mängus lüüakse nii mõnigi värav ning panustaksime 2-2 viigile.

Lõpptulemus: 2-2, 12.00 @ Coolbet

Liverpool FC vs Manchester City FC – Üle/Alla 2.5 Värava

Emmale kummale meeskonnale mõeldes, tulevad kohe meelde ründav mäng, rohked pealelöögid ning palju väravaid. Käesoleval hooajal on mõlemad löönud keskmiselt üle 2 värava mängu kohta. Seega ennustame, et mängus lüüakse üle 2.5 värava.

Väravate arv: üle 2.5, 1.58 @ Coolbet

Liverpool FC vs Manchester City FC – Esimene väravalööja

Mohamed Salah on olnud käesoleva hooaja üheks Premier League`i silmapaistvamaks mängijaks ning praeguseks hetkeks on ta kõikide sarjade peale tulistanud kokku juba 23 väravat. Nüüd kui ta on eeldatavasti oma väikesest vigastusest paranenud, ennustame, et just tema on see, kes lööb kohtumise esimese värava.

Esimene väravalööja:  Mohamed Salah 6.00 @ Coolbet

Kas teadsid, et ainult jalkamm.ee kaudu liitudes, on Coolbetis esimene panus riskivaba? Aga just nii see

Tee oma ennustus, kasutades Coolbeti 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning. Kui panustad 20€ näiteks täpse tulemuse 2-2 peale, saad  võimaluse võita 240€ ning seda absouluutselt RISKIVABALT. Kaotuse korral saad oma panuse kuni 20€ ulatuses tagasi.

VAATA PAKKUMIST SIIT

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga