Rootsi vs. Lõuna-Korea panustamisvihjed

Euroopa koondised on siiamaani näidanud väga kvaliteetset ja taktikaliselt küpset mängu. Kas see jätkub ka Aasia Punaste vastu näeb Nizhny Novgorodis peetavas kohtumises kell 15:00.

Valiktsüklis näitas Rootsi koondis üllatavalt resultatiivset mängu. Just  nemad lülitasid konkurentsist Itaalia, samuti võideti kodus Prantsusmaad. Tugevuseks ühtlane ning väga tasakaalukas koosseis. Mängitakse Taanile üsna sarnast jalgpalli. Nagu Zlatan ütles: “Kuna mina ei mängi koondises, siis ei ole neil võidukohustust.” Just see võibki neile kasuks tulla, erilisi ootusi nende suhtes ei ole. Alagrupp on tugev ja mängitakse lihtsalt oma mängu.

Lõuna-Korea suurim staar on Tottenhamis palliv Heung-Min Son, kes see hooaeg on näiteks Juventuse ja Evertoni võrku palli löönud. Väheste mängijate koduklubid kodukandist eemal ja see annab meeskonnatasemes tunda. Mängitakse küll kaitsest lähtuvalt, kuid see ei ole nii kompaktne kui Islandil või Iraanil. Kindel grupi Autsaider.

Rootslased teavad, et nad peavad selle mängu võitma, kui tahavad kaheksandikfinaalist mõelda. Nad mängivad rohkem palliga ning usutavasti suudavad Lõuna-Korea kaitse lahti muukida.

  • Rootsi võit (2.10@Coolbet)
  • Rootsi pallivaldamine üle 53.5%(2.30@Coolbet)

Tee oma ennustus, kasutades jalkamm.ee eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma raha tagasi.

Alustamiseks, vajuta allolevale nupule.

VÕTA RISKIVABA PANUS SIIT

Coolbeti konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit!

Meie analüüsid ning ennustused on kirjutatud parimal meile saadaoleval võimalikul moel, kuid me ei garanteeri võitvaid panused. Palun panustage vastutustundlikult ning ainult rahaga, mida olete valmis kaotama.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga