Tottenham Hotspur vs Manchester United Spordiennustus Vihjed

Täna õhtul kohtuvad omavahel Premier League`i kaks parima kaitsega meeskonda. Meie panustame, et üks nendest hoiab Wembley`l taga nulli.

Manchester united ajab täna taga oma kuuendat järjestikkust võitu kõikide sarjade peale. Nad on sellel hooajal juba korra Spursi alistanud kui seis jäi 1-0 esimese kasuks. Usume, et ka käesolevas kohtumises, väravaid palju ei lüüa.

Mängu Koefitsendid

Manu ja Spurs viimasest kuuest omavahelisest mängust viiel on võitnud kodumeeskond. Coolbet pakub Spursi võidukoefisendiks 2.45.

Unitedi võidu hinnaks pakutakse 3.30 ning viigi koefitsent on 3.45.

Meeskondade uudised

Spursi laatsaret eesotsas Hugo Lloris`i, Toby Aldeweireld`i, Danny Rose`i, Erik Lamela ja Christian Erikseniga on kõik treeningutele naasenud. Serge Aurier ning Harry Winks jäävad tänasest kohtumisest eemale, mis kindlasti pole neile just suurimaks löögiks.

Jose Mourinho meeskond on põhimõtteliselt 100% terved. Tõenäoliselt oleme kõik Alexis Sanchez`i Premier League`i debüüdi, Manchester Unitedi särgis, ootel.

Kindla kaitsega meeskonnad

Spurs on viimased kaks hooaega olnud parima kaitsega meeskonda, kuid käesoleval hooajal on selleks Manu. On üpriski tõenäoline, et Mourinho eelistab kaotuse vältimist võidu hankimisele, et meeksondade vaheks jääks tabelis 8 punkti.

Spurs on küll kõikide sarjade peale kokku skoorinud viimases 16 mängus, kuid võime enam kui kindel olla, et Manu teeb selle neile viimasel väljakukolmandikul väga raskeks.

Vihjed ning ennustused

Viimasest 6 mängust nende meeskondade vahel on Mõlema meeskonna skoorimise vastu panustamine vilja kandnud, seega meie panustaks sellele (2.11 @ Coolbet). Ka alla 2.5 värava ennustamine võib arukaks osutuda (1.90 @ Coolbet).

Tee oma ennustus, kasutades Coolbeti eksklusiivselt 20€ väärtuses riskivaba pakkumist ning kaotuse korral saad oma panuse kuni 20€ ulatuses tagasi.

VAATA PAKKUMIST SIIT

Konto avamine – isegi telefoniga! – võtab aega kõigest 30 sekundit ning lisaks on coolbetis hetkel käimas ka kampaania, mille käigus võid võita piletid jalgpalli MM-ile!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga